Kategorier
Arrangementer Medlemsfordeler Ukategorisert

«Songwriting Circle» på Zoom 4.mai

Ønsker du å komme i gang med en ny låtskisse, forbedre en låt du jobber med, bli kvitt skrivesperre eller bare få litt kreativ input? Oslo Låtskriverforum arrangerer «Songwriting Circle» for våre medlemmer på Zoom denne våren. Her får alle som vil muligheten til å vise frem en låt. Ta med deg en låtskisse eller en ferdig låt, så får du tilbakemeldinger og innspill.

Dette er en fin måte for alle medlemmer å bli kjent på og siden vi ikke kan ha fysiske arrangementer ennå så syns vi at Zoom er en fin plattform å møtes på.

Meld deg på HER. Alle som har meldt seg på vil få en epost med Zoom-link før arrangementet begynner. Linken vil også bli lagt ut på medlemsgruppen vår på Facebook. Dato er 4.mai og det starter klokken 20.

Dette er som sagt helt gratis for alle medlemmer og man kan delta med musikk fra alle sjangre. Er du ennå ikke medlem, så meld deg inn og bli med!

Bildet er fra da vi hadde «Songwriting circle» som en del av låtskriverkurset vårt som startet ifjor. Det ble en suksess, så derfor gjentar vi dette som et enkeltstående arrangement denne våren.

Vi gleder oss til å se dere på Zoom 4.mai.

Velkommen!