Kategorier
Happenings

Låtskriverkonkurranse

Ønsker du å vinne billett til låtskriver treffet med Åge Sten Nilsen 8. september? Bli med i konkurransen. Top 10 bli evaluert av selveste bransjelegende Jørn Dalchow som også vil kåre 2 vinnere!


Regler:
Kun for medlemmer.
Tema: Hvordan har Corona situasjonen påvirket deg?
Lengde: 3-4 minutter
Deadline: 15. august.
Send ditt bidrag til oslolaatskriverforum@gmail.com
Lykke til!

Kategorier
Happenings

Låtskriverforum live på Zoom

Har du en låtskisse som har ligget lenge i en skuff fordi du stod fast og orket ikke jobbe mer med den? Eller har du en sang med kun ett vers og vet ikke hvilken retning du skal gå videre? Meld deg inn i facebookgruppa «Oslo Låtskriverforum – medlemmer», en intern gruppe kun for medlemmer. Her inviterer vi til Låtskriverforum live på Zoom tirsdag, den 19. mai kl 20:00- 22:00! Arrangementet er kun for medlemmer og er gratis.

Styremedlem Carl Henrik er ordstyrer og åpner for at man kan dele låtidéer med hverandre. Vi deles i grupper og her er det de uferdige låtene som skal løftes frem. Håper å se deg på tirsdag! Zoom er gratis og er enkelt å bruke ved å trykke seg inn på en nettlenke på pc. På nettbrett og mobil må man først laste ned Zoom-appen for å kunne komme inn på møtet. (Link til Zoom-møtet er også sendt på e-post til medlemmer.)

Kategorier
Låtskrivertreff

Låtskrivertreff med Åge Sten Nilsen

I 2020 inviterer vi til et nytt treff den 8.september på Kampen Bistro. Låtskriveren og artisten vi har booket til denne kvelden er fantastiske Åge Sten Nilsen. Det er bare å holde av datoen og glede seg! Følg med på facebook her:

Kategorier
Låtskrivertreff

Kami & Even Martinsen

… er vinnerne av demokonkurransen til Oslo Låtskriverforum! De har begge vunnet en opptreden på Von Werden Sessions på Uhørt den 29. mars (ny dato kommer) + et års medlemskap i Oslo Låtskriverforum. 

Kategorier
Styret

Godt nyttår fra styret!

Vi gleder oss til mange spennende arrangementer i 2020!

Kategorier
Låtskrivertreff

Låtskrivertreff 2019

I 2019 arrangerte vi vårt første låtskrivertreff med Christian Ingebrigtsen som motivator. Dette ble en suksess, der en fin bunke med låtskrivere fikk utvide nettverket sitt og fikk samlet inspirasjon fra en erfaren låtskriver.