Arrangementer

 • Låtskrivertreffet 2023

  14. oktober er det låtskrivertreff i regi av Oslo låtskriverforum. Låtskrivertreffet vil foregå i naturskjønne omgivelser på Nesoddtangen gård. Vi har fått med oss Kristin Marie som er en talentfull og hardtarbeidende låtskriver. Hun skal gi oss innblikk i den uredde tankegangen som har fått henne dit hun er i dag, vi vil lære mer om hvordan sessions foregår i låtskriving, og få inspirasjon i form av gode historier fra låtskriverbransjen. Alle deltakere skal også være med på låtskriving i mindre grupper.

  Kristin Marie hadde nettopp en #1 i Korea med jentegruppen IVE (I AM) som ble sluppet i vår og har streamet over 160 millioner på Spotify. Hun hadde også en #1 med boyband Pentagon i fjor, og har skrevet OMG som holdt seg topp10 i Norge gjennom hele sommeren 2022 (peak #4). Hun er rett person å gå til når det kommer til Kpop. I tillegg har hun vært med på å skrive store hits for artister som Hagle, Tix, Victoria Nadine og Admiral P. Kristin Marie lanserte artistprosjektet sitt «Caden» høsten 2022. Den første singelen («Oh No» – Broiler & Caden) endte som nummer 3 med en gang på den norske topp 50 Spotify-listen. Hun har nettopp gitt ut sin første solo-singel «Bridges», som er listet på norsk radio.

  Tid: 14. oktober kl 10-16 
  Sted: Nesoddtangen gård, Lagveien 8, 1450 Nesoddtangen (Enkelt å komme til med ferge fra Aker Brygge)
  Pris: 200 kr for medlemmer /100 kr for medlemmer under 26 år/ 600 for ikke-medlemmer
  Påmeldingsfrist: 11.oktober innen kl 20 (Kun 20 plasser)

  Programmet:
  10:00 Oppmøte, mingling m/ kaffe og frukt 
  10:30 Velkomst og intervju med Kristin 
  11:30 Kristin viser frem låter hun er låtskriver på og forteller historien bak låtene
  12:00 Lunsj, det blir servert rundstykker og suppe
  12:30 Skrive-session i grupper
  14:30 Kaffepause 
  15:00 Gruppene presenterer sine idéer
  15:25 Liten oppsummering av dagen
  15:30 Slutt

  Link til påmeldingsskjema: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfoVuEOydfVaG…/viewform

  Påmeldingen er bindende. Det koster kun kr. 200,- for treffet dersom man er medlem av Oslo Låtskriverforum og 100,- for medlemmer under 26 år. Dersom man ikke er medlem i Oslo Låtskriverforum koster treffet kr. 600,-.

  Medlemskap koster kr. 200,- /100,- for de under 26 år, og kan tegnes her: https://www.oslolaatskriverforum.no/bli-medlem/

  Er du ikke medlem, har vi et knalltilbud til deg: Du kan komme på treff og få et medlemsskap på kjøpet til kr 400,-/200,- for de som er under 26 år.

 • Songwriting circle 26.sept 2023

  Tirsdag 26.september klokken 19.00 blir det en ny Songwriting Circle.Vi fortsetter suksessen og dette er et gratis tilbud for alle våre medlemmer. Er du ennå ikke medlem, så meld deg inn og bli med da vel!

  Vi møtes i Østerdalsgata 1, 4 innganh K, 4 etg.
  Vi lytter til hverandres låter og gir tilbakemeldinger. Det viktige er at låtskriveren og låta skal komme styrket ut av kvelden.

  Man kan være med selv om man ikke har med en egen låt eller låtskisse også, kun for å gi tilbakemeldinger til andre eller bare være med for å lytte og lære.

  Meld deg på her

 • Låtskrivertreffet 2022

  Oslo Låtskriverforum arrangerer sitt fjerde låtskrivertreff, som holdes i 4. etg. på Popsenteret i Oslo fra kl. 13:00-16:30, den 10. september 2022.

  Oslo Musikkråd har gitt oss støtte til å gjennomføre dette eventet og vi er utrolig takknemlige for det 🙂


  Det blir seminar av låtskriver og artist, Maria Brym om «Hvordan utfordre kreativiteten og skrive på nye måter?”. Forfatter, låtskriver og bandmusiker Vegard Løvå holder seminar om å “Få frem følelser og budskap gjennom låtskriving”. Dagen avrundes med en flott konsert med den unge og fremadstormende singer-songwriteren Henriette Linja, som vi gleder oss veldig til å høre! 

  Det blir korte pauser underveis og mulighet for å fylle koppen sin med litt frukt og snacks. Det blir også en halvtimes pause før Henriette Linja kommer på scenen, hvor det blir servert noe påsmurt lunsj.  
  Påmelding finner du her: https://forms.gle/oDKTCfm5KnRyFWWs6


  Inngang: medlemmer kr 100, ikke medlemmer kr 400.


  Ønsker du å utvide til en fullspekket låtskriverhelg, anbefaler vi at du også kommer på Norsk Viseforums Låtskriverkurs med Trygve Skaug, 11. september, også på Popsenteret. Mer info og egen påmelding finner du her: https://viseforum.no/nyheter/2022/8/23/ltskriverkurs-med-trygve-skaug-11-september
  //
  Henriette Linja, er en 23 år gammel singer-songwriter fra Oslo. Hun har gitt flere singler de siste årene, men hennes første EP «Short & Sweet» kom i fjor høst. Tidligere har du kanskje sett og hørt Henriette på the Voice i 2017, der hun kom til knock-out runden. I ettertid har hun hatt suksess med flere av utgivelsene sine, som «I Know» og «Travel the World». Med plasseringer på Spotify lister som New Music Friday og Cozy Blend, har låtene hennes blitt strømmet over 4 millioner ganger på Spotify. I hennes nyeste singel «Chasing Balloons» oppfordrer hun andre til å følge drømmene sine.»

 • Stuejam hos Lisa Elstad
  Bildet er tatt av Minh Thái Lê fra Pixabay

  Et av våre medlem, Lisa Elstad, stiller sin leilighet til disposisjon tirsdag 23. august kl 19-21. Det er en fin, liten leilighet med masse hjerterom. Denne er til for medlemmene våre og kvelden blir det fokus på å ta med helt ferske låter, eller skisser til låter! Vi tar påmelding da det kun er plass til ca.15 stk. Inngang: gratis! Hold av datoen, link til påmeldingsskjema legges ut snart.

 • Musikkfest Oslo 2022

  Oslo Låtskriverforum har scene på Musikkfest Oslo i år!

  Vi kommer til å spille på Rampen i Schweigaardsgate 34 fra klokken 14-16.

  Vi takker alle våre fantastiske artister og låtskrivere som var med på Låtskrivercamp 21.-22. mai. Låtene vi skrev der er allerede øvd inn og er klare til urfremføring. Vi har også plass til flere opptredener, så om du som er medlem hos oss har lyst til å spille, så skynd deg og meld deg på innen fredag 3.juni klokken 12.

  Du kan melde deg på HER 🙂

  Vi håper å se så mange som mulig av våre medlemmer og følgere på Musikkfest Oslo 🙂 Konsertene er gratis.

  Bilde fra låtskrivercampen som vi arrangerte 21.-22.mai på Øvingshotellet i Oslo.