Arrangementer

 • Låtskrivercamp helgen 21.-22.mai

  Påmeldingsfrist 19.mai!

  Oslo Låtskriverforum gleder seg til å arrangere låtskrivercamp helgen 21.-22.mai i Oslo. Det vil foregå på Øvingshotellet og vi deles inn i grupper der vi skriver nye låter for tildelte artister.

  Målet er at artistene skal fremføre disse låtene live på en scene på Musikkfest Oslo den 4.Juni.

  Det blir kun demoinnspillinger da vi har medlemmer i Oslo Låtskriverforum som stiller som produsenter med sitt eget utstyr som de tar med seg til Øvingshotellet. Vi ønsker å ha med deg som liker å skrive tekst, behersker et instrument, har en liten produsentspire i magen (og har eget utstyr til innspilling), deg som er artist og andre som kan bidra i sessions.

  Her er programmet for helgen:

  Fredag 18:00 – sosialt, bli kjent, mingling. Valgfritt oppmøte, men det anbefales slik at man kjenner hverandre litt før skrivingen begynner på lørdag.

  Lørdag 10:30-16:30 

  10:15 Oppmøte utenfor Øvingshotellet. Gruppeinndeling. 

  10:30 – 13:00 skriveøkt 1 

  13:00 – 14:00 lunsj

  14:00 – 16:00 skriveøkt 2

  16:00 – 16:30 lyttesession

  17:00 middag på restaurant (frivillig, ikke inkludert i prisen)

  Søndag 10:30-16:30

  10:15 Oppmøte utenfor Øvingshotellet. Gruppeinndeling. 

  10:30 – 12:45 skriveøkt 1 

  12:45 – 13:30 lunsj

  13:30 – 15:30 skriveøkt 2

  15:30 – 16:30 lyttesession/ minikonsert

  16:30 – Avslutning, hjemreise, eventuell ut å spise for de som ønsker.

  Pris er 500 kr for medlemmer og 800 kr for ikke-medlemmer.

  Inkludert i prisen er leie av rom på Øvingshotellet, gratis te/kaffe med «nogo attåt» og lunsj.

  Overnatting må ordnes på egen hånd.

  For de som melder seg på, så kommer det egen epost med nærmere informasjon 🙂

  Meld deg på HER 😀

 • Velkommen til årsmøte

  Velkommen til årsmøte 22. mars kl 21! Se link til zoom, som er sendt på e-post og lagt ut på medlemsgruppa vår på Facebook: https://www.facebook.com/groups/2732783643646512.

  Alle medlemmer er invitert. Medlemskontingent (sendt ut på e-post) må være betalt på forhånd, slik at alle møter med stemmerett.

 • Låtskrivertreff 2021
  Disse tre artistene kommer på låtskriverseminaret: Sebastian Zalo, Daniela Reyes og Bendik

  20.november 2021 kl. 16 på Kulturhuset

  I samarbeid med Norsk Viseforum sitt låtskriverseminar på Kulturhuset arrangerer vi et låtskrivertreff og minikonsert med Daniela Reyes. Arrangementet er gratis for våre medlemmer. Ønsker du å delta på resten av helga anbefaler vi å melde deg inn i Norsk Viseforum.

 • Songwriting Circle 21.september

  Tirsdag 21.september klokken 20 blir det en ny Songwriting Circle.

  Vi fortsetter suksessen og dette er et gratis tilbud for alle våre medlemmer. Er du ennå ikke medlem, så meld deg inn og bli med da vel! Vi møtes over Zoom og lytter til hverandres låter og gir tilbakemeldinger. Man kan være med selv om man ikke har med en egen låt eller låtskisse også, kun for å gi tilbakemeldinger til andre eller bare være med for å lytte og lære. Link til Zoom blir lagt ut på vår medlemsside på Facebook samme dag som eventet starter.

  Meld deg på HER 🙂 Vi gleder oss til å se deg!

 • Songwriting Circle fortsetter 10.august!

  Songwriting Circle er et arrangement som er helt gratis for våre medlemmer. Vi har hatt stor suksess med disse zoom-møtene og fortsetter derfor videre den 10.august 2021, klokken 20. Dette går ut på at du melder deg på HER, finner fram en låt-ide, skisse eller en ferdig låt som du ønsker litt feedback på eller tips til hva du kan gjøre videre med din låt. Eventet varer inntil 2 timer og vi bruker ca et kvarter per låt, så det er førstemann til mølla! Men bli gjerne med selv om du ikke har en låt du vil dele. Det er lærerikt bare å delta og du kan også komme med tilbakemeldinger til andres låter hvis du vil : )

  Dette er som sagt kun for medlemmer av Oslo Låtskriverforum, så hvis du ikke er medlem ennå, meld deg inn HER.

  Her er et bilde fra et tidligere Songwriting Circle-event. Vi var ikke så mange, så vi hadde god tid til å snakke om hver låt. Vi er medlemmer i alle aldre, så bli med uansett alder! Vi har plass til ALLE medlemmer på zoom! Zoom-linken vil bli delt i vår interne medlems-gruppe på Facebook i god tid før eventet starter. Vi gleder oss til å se deg til høsten og vil ønske deg en fin sommer <3