Arrangementer

 • «Songwriting Circle» på Zoom 15.juni

  Oslo Låtskriverforum gjentar suksessen fra 4.mai og arrangerer «Songwriting Circle» igjen på Zoom! Denne gangen blir det tirsdag 15.juni kl. 20. Ta med deg en låtskisse eller en ferdig låt, så får du tilbakemeldinger og innspill. Dette er en fin måte for alle medlemmer å bli kjent på og siden vi ikke kan ha fysiske arrangementer ennå, så syns vi at Zoom er en fin plattform å møtes på. Meld deg på HER. Det vil bli tid til alt fra 8-10 låter, så det er «førstemann til mølla»-prinsippet som vil være gjeldende hvis flere melder seg på : )

  Zoom-linken vil bli lagt ut på medlemsgruppen vår på Facebook.

  Dette er et gratis tilbud for alle medlemmer og man kan delta med musikk fra alle sjangre. Er du ennå ikke medlem, så meld deg inn og bli med! 

  Bildet er fra da vi hadde «Songwriting circle» som en del av låtskriverkurset vårt som startet ifjor. Det ble en suksess, så derfor bestemte vi oss for å videreføre disse kveldene på Zoom. Vi gleder oss til å møtes online den 15.juni! Velkommen 😀

 • «Songwriting Circle» på Zoom 4.mai

  Ønsker du å komme i gang med en ny låtskisse, forbedre en låt du jobber med, bli kvitt skrivesperre eller bare få litt kreativ input? Oslo Låtskriverforum arrangerer «Songwriting Circle» for våre medlemmer på Zoom denne våren. Her får alle som vil muligheten til å vise frem en låt. Ta med deg en låtskisse eller en ferdig låt, så får du tilbakemeldinger og innspill.

  Dette er en fin måte for alle medlemmer å bli kjent på og siden vi ikke kan ha fysiske arrangementer ennå så syns vi at Zoom er en fin plattform å møtes på.

  Meld deg på HER. Alle som har meldt seg på vil få en epost med Zoom-link før arrangementet begynner. Linken vil også bli lagt ut på medlemsgruppen vår på Facebook. Dato er 4.mai og det starter klokken 20.

  Dette er som sagt helt gratis for alle medlemmer og man kan delta med musikk fra alle sjangre. Er du ennå ikke medlem, så meld deg inn og bli med!

  Bildet er fra da vi hadde «Songwriting circle» som en del av låtskriverkurset vårt som startet ifjor. Det ble en suksess, så derfor gjentar vi dette som et enkeltstående arrangement denne våren.

  Vi gleder oss til å se dere på Zoom 4.mai.

  Velkommen!

 • Kurs: «Fra idé til spilleliste»

  Tirsdag 13. oktober kl 20:00 starter vi kursserien » Fra idé til spilleliste». Kurset går over Zoom, er kun for medlemmer og er helt gratis! Før jul er det følgende tirsdager: 13. oktober, 3. november og 8. desember. Etter jul er det 5. januar, 2. februar, 2. mars og 13. april. Gå inn på linken under og meld deg på de kurskveldene du kan komme på. Håper å se deg!

  Bilde av kursholder Carl Henrik Wahl

  Carl Henrik Wahl er kursholder og sitter i styret hos Oslo Låtskriverforum. Vanligvis finner du han på Rena hos studioet The Woods, som har sin spesialitet i låtskriving og produksjon. Han vil dele sin kunnskap, sine tips og triks en tirsdag i måneden og vil i sin helhet ta opp låtskriverprosessen fra starten på en idé, til utarbeidingen av selve låta, til utgivelse og hvordan få promotert best mulig for å få spillelisteplass og synlighet på strømmetjenester. Alt dette og mere til vil Carl Henrik guide oss igjennom i løpet av kursets 7 deler frem til april 2021:

  Kurs 1/7: Komme igang

  Kurs 2/7: Låtskriving/låtskrivertips og struktur

  Kurs 3/7: Arrangement/produksjon

  Kurs 4/7: Songwriting circle

  Kurs 5/7: Vokalinnspilling

  Kurs 6/7: Basic mixing/ mastering

  Kurs 7/7: Utgivelse/ markedsføring

  Her får man et komplett låtskrivingskurs helt gratis, som kunne ha kostet dyre dommer andre steder. Dette er med andre ord et utrolig godt tilbud for å gi noe ekstra til våre medlemmer.

 • Låtskriverforum live på Zoom

  Har du en låtskisse som har ligget lenge i en skuff fordi du stod fast og orket ikke jobbe mer med den? Eller har du en sang med kun ett vers og vet ikke hvilken retning du skal gå videre? Meld deg inn i facebookgruppa «Oslo Låtskriverforum – medlemmer», en intern gruppe kun for medlemmer. Her inviterer vi til Låtskriverforum live på Zoom tirsdag, den 19. mai kl 20:00- 22:00! Arrangementet er kun for medlemmer og er gratis.

  Styremedlem Carl Henrik er ordstyrer og åpner for at man kan dele låtidéer med hverandre. Vi deles i grupper og her er det de uferdige låtene som skal løftes frem. Håper å se deg på tirsdag! Zoom er gratis og er enkelt å bruke ved å trykke seg inn på en nettlenke på pc. På nettbrett og mobil må man først laste ned Zoom-appen for å kunne komme inn på møtet. (Link til Zoom-møtet er også sendt på e-post til medlemmer.)

 • Låtskrivertreff 2020

  I 2020 inviterer vi til et nytt treff den 8.september på Kampen Bistro. Låtskriveren og artisten vi har booket til denne kvelden er fantastiske Åge Sten Nilsen. Det er bare å holde av datoen og glede seg! Følg med på facebook her: