Kategorier
Arrangementer Happenings

Kurs: «Fra idé til spilleliste»

Tirsdag 13. oktober kl 20:00 starter vi kursserien » Fra idé til spilleliste». Kurset går over Zoom, er kun for medlemmer og er helt gratis! Før jul er det følgende tirsdager: 13. okt, 3. nov og 8. des. Etter jul er det hver første tirsdag i måneden. Gå inn på linken under og meld deg på de kurskveldene du kan komme på. Håper å se deg!

Bilde av kursholder Carl Henrik Wahl

Carl Henrik Wahl er kursholder og sitter i styret hos Oslo Låtskriverforum. Vanligvis finner du han på Rena hos studioet The Woods, som har sin spesialitet i låtskriving og produksjon. Han vil dele sin kunnskap, sine tips og triks en tirsdag i måneden og vil i sin helhet ta opp låtskriverprosessen fra starten på en idé, til utarbeidingen av selve låta, til utgivelse og hvordan få promotert best mulig for å få spillelisteplass og synlighet på strømmetjenester. Alt dette og mere til vil Carl Henrik guide oss igjennom i løpet av kursets 8 deler frem til mai 2021:

Kurs 1/8: Komme igang

Kurs 2/8: Låtskriving/låtskrivertips og struktur

Kurs 3/8: Arrangement/produksjon

Kurs 4/8: Songwriting circle

Kurs 5/8: Vokalinnspilling

Kurs 6/8: Basic mixing

Kurs 7/8: Mastering

Kurs 8/8: Utgivelsen/markedsføring

Her får man et komplett låtskrivingskurs helt gratis, som kunne ha kostet dyre dommer andre steder. Dette er med andre ord et utrolig godt tilbud for å gi noe ekstra til våre medlemmer.