Kategorier
Arrangementer Happenings

Kurs: «Fra idé til spilleliste»

Tirsdag 13. oktober kl 20:00 starter vi kursserien » Fra idé til spilleliste». Kurset går over Zoom, er kun for medlemmer og er helt gratis! Før jul er det følgende tirsdager: 13. oktober, 3. november og 8. desember. Etter jul er det 5. januar, 2. februar, 2. mars og 13. april. Gå inn på linken under og meld deg på de kurskveldene du kan komme på. Håper å se deg!

Bilde av kursholder Carl Henrik Wahl

Carl Henrik Wahl er kursholder og sitter i styret hos Oslo Låtskriverforum. Vanligvis finner du han på Rena hos studioet The Woods, som har sin spesialitet i låtskriving og produksjon. Han vil dele sin kunnskap, sine tips og triks en tirsdag i måneden og vil i sin helhet ta opp låtskriverprosessen fra starten på en idé, til utarbeidingen av selve låta, til utgivelse og hvordan få promotert best mulig for å få spillelisteplass og synlighet på strømmetjenester. Alt dette og mere til vil Carl Henrik guide oss igjennom i løpet av kursets 7 deler frem til april 2021:

Kurs 1/7: Komme igang

Kurs 2/7: Låtskriving/låtskrivertips og struktur

Kurs 3/7: Arrangement/produksjon

Kurs 4/7: Songwriting circle

Kurs 5/7: Vokalinnspilling

Kurs 6/7: Basic mixing/ mastering

Kurs 7/7: Utgivelse/ markedsføring

Her får man et komplett låtskrivingskurs helt gratis, som kunne ha kostet dyre dommer andre steder. Dette er med andre ord et utrolig godt tilbud for å gi noe ekstra til våre medlemmer.